* @GNU General Public License */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // register the handler $mainframe->registerEvent( 'onPrepareContent', 'plgInsertHTMLEditorButton' ); function plgInsertHTMLEditorButton( &$row, &$params, $page ) { global $mainframe; $pattern = '/\{HTML\}(.*?)\{\/HTML\}/i'; // match {HTML}...{/HTML} case no sensitive, execute php in string replace // Security $acl =& JFactory::getACL(); if( $acl->getAroGroup($row->created_by)->id >= 23 || $acl->getAroGroup($row->modified_by)->id >= 23 ) $row->text = preg_replace_callback( $pattern, 'IHEBP_decodehtmlspecialchars', $row->text ); } function IHEBP_decodehtmlspecialchars( $match ) { $match[1] = str_ireplace( "
", "\n", $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("<",">"), array("<",">"), $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("{apos}","{quot}","{amp}"), array("'","\"","&"), $match[1] ); return $match[1]; }

popcorn time 3Recent is Popcorn time met regelmaat in het nieuws geweest, momenteel kent Nederland ruim een miljoen gebruikers van deze dienst. Ondanks het in Nederland een illegale dienst is, groeit het aantal nog steeds. Het eenvoudig bekijken van series en films wordt door Popcorn Time mogelijk gemaakt.

In vergelijking met andere landen staat Popcorn Time hier het meest in de spotlight, en wat maakt het zo populair? Simpel, het is gratis. En dus staat Popcorn time op ruim een miljoen Nederlandse apparaten en komen er komen dagelijks 15.000 nieuwe installaties bij.

 

Popcorn time voor Android:

Hedendaags heeft Popcorntime.io één van de meest populaire Android app gebaseerd op het popcorn time platform. Voor Android 4.0.3 en hoger heeft Popcorntime.io een Android app uitgebracht welke gedownload kan worden via de website. De Popcorn-App is via de file browser te installeren op jouw Android smartphone.

 

Popcorn time voor iOS:

Tegenwoordig is het ook mogelijk om de app op je iPhone te installeren, helaas is de app niet vindbaar in de Appstore en is het alleen mogelijk via een alternatieve installatie. Vooralsnog heb je om de Popcorn Time-app op je iOS-apparaat te zetten een Windows-computer nodig, aangezien je het benodigde programma alleen kan uitvoeren op een Windows PC. Binnenkort zou er ook een Mac versie uit moeten komen. Binnenkort zal ik hier een duidelijke handleiding voor schrijven.

 

Windows:

De meest gebruikte en beste variant is Popcorntime.io voor Windows. Het is mogelijk om via de website van popcorntime.io de beta te downloaden voor Windows 7 en hoger. Ook is er de mogelijkheid om een versie voor Linux en Mac OS X te downloaden.

 

Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door Dimmie #47561
Dimmie's Avatar
TIP: Voor alles geld tegenwoordig: zorg ervoor dat je VPN hebt. Op www.top10bestvpn.com/ vind je er een paar. Bij de meesten hoef je je identiteit niet door te geven en kun je met bitcoins betalen.
Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door Devian #47528
Devian's Avatar
Ow, de VPN kan handig zijn, vooral voor de Duiters onder ons. Daar krijg je hoge boetes als je een film of serie via popcorn time kijkt, ook als je daar bent en op je mobiel zo een filmpje afspeelt krijg je de boete hier opgestuurd. Ze hebben er een business van gemaakt.
Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door dennis15510 #47526
dennis15510's Avatar
popcorn-time.se/
Weet niet zeker als deze beter is.
Maar deze versie heeft wel een gratis vpn.
Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door Devian #47512
Devian's Avatar
Aha, geen idee of dat zo is (ik gebruik heel popcorn time niet), ik was de schrijver ook niet, maar zijn er betere varianten voor Windows die jij kan aanraden?
Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door dennis15510 #47501
dennis15510's Avatar
"De meest gebruikte en beste variant is Popcorntime.io voor Windows."
Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door Devian #47497
Devian's Avatar
Kzie nergens dat deze de beste is in de post, maar deze site is idem wel de bekendste variant, heeft ook voor alles behalve voor iOS een app. Ikzelf ga liever voor XBMC (Nu KODI) customized met de juiste plugins, en de topfilms download ik nog ouderwets in de beste mogelijke kwaliteit voor de collectie :D
Berichten: 2 jaren 4 maanden geleden door dennis15510 #47495
dennis15510's Avatar
Waarom is popcorntime.io de beste veriant?

Retro systemen

Leden : 105178
Artikelen : 1772
Artikelen bekeken hits : 5263049