* @GNU General Public License */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // register the handler $mainframe->registerEvent( 'onPrepareContent', 'plgInsertHTMLEditorButton' ); function plgInsertHTMLEditorButton( &$row, &$params, $page ) { global $mainframe; $pattern = '/\{HTML\}(.*?)\{\/HTML\}/i'; // match {HTML}...{/HTML} case no sensitive, execute php in string replace // Security $acl =& JFactory::getACL(); if( $acl->getAroGroup($row->created_by)->id >= 23 || $acl->getAroGroup($row->modified_by)->id >= 23 ) $row->text = preg_replace_callback( $pattern, 'IHEBP_decodehtmlspecialchars', $row->text ); } function IHEBP_decodehtmlspecialchars( $match ) { $match[1] = str_ireplace( "
", "\n", $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("<",">"), array("<",">"), $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("{apos}","{quot}","{amp}"), array("'","\"","&"), $match[1] ); return $match[1]; }

Installatie van Installous

InstallousIn deze tutorial gaan we Installous installeren, een applicatie welke een alternatief is voor de App Store van Apple. In deze store kan je onder andere door Apple verwijderde apps uit de App Store downloaden, zoals VLC.

Opmerking: Gebruik deze applicatie alleen voor legale doeleinden. Naast freeware is er ook veel shareware te vinden in deze applicatie. Het downloaden daarvan zonder het origineel te bezitten is niet legaal.

Benodigdheden:

  • iPhone iPod Touch of iPad (met een jailbreak)
  • Internet verbinding

Instructies

InstallousInstallatie Installous
Ga op je iPhone, iPod Touch of iPad naar Cydia. Klik dan op "Beheren > Bronnen > wijzig > en dan op voeg toe. Voeg dan deze source toe: http://cydia.hackulo.us/ (vergeet de http:// en de / op het eind niet). Als de source geladen is, zoek dan naar Hackulo.us en ga kies voor Installous 4. Druk vervolgens op "Installeer" en installeer de applicatie.

Na installatie staat er een nieuw icoontje op het springboard, genaamd "Installous". Na het openen van deze applicatie zal je direct de mogelijkheid hebben om applicaties te downloaden en te installeren.

Installous updaten
Zodra er een update verschenen is voor Installous, zal dit gemeld worden in Cydia. Open dan Cydia en druk op "Wijzigingen". Bovenaan staat nu de apps die te updaten zijn.

Apps updaten vanuit Installous
Een update is met Installous iets minder gemakkelijk te downloaden dan in de App Store. Je moet namelijk iets meer handelingen doen en het app voor app doen. Open Installous en ga naar "Updates".

Vervolgens zie je de apps waarvoor een update beschikbaar is. Kies nu de app die je wilt updaten en druk daarop. Kies vervolgens voor "Download" en je krijgt een overzicht waar de app allemaal te downloaden is. Je kan de app gewoon downloaden. De oude versie zal verwijderd worden en de nieuwe versie zal na installatie te vinden zijn op je springboard!

Berichten: 3 jaren 4 maanden geleden door dennis15510 #45620
dennis15510's Avatar
Deze app bestaat niet meer.
Berichten: 6 jaren 3 maanden geleden door J.Zonneveld #24883
J.Zonneveld's Avatar
dave_scholten_87 schreef:
Als ik het adres in voer zoals boven aangegeven geeft die aan Time-out van het verzoek, en gaat die niet verder... Hoe los ik dit op?
Probeer het morgen nogmaals... misschien is er een probleem met de server daar.
Berichten: 6 jaren 3 maanden geleden door dave_scholten_87 #24882
dave_scholten_87's Avatar
Als ik het adres in voer zoals boven aangegeven geeft die aan Time-out van het verzoek, en gaat die niet verder... Hoe los ik dit op?
Berichten: 6 jaren 4 maanden geleden door J.Zonneveld #23508
J.Zonneveld's Avatar
Tutorial volledig geüpdatet, meer en betere informatie
Berichten: 6 jaren 7 maanden geleden door b1nk13 #18247
b1nk13's Avatar
ja dat kan je gewoon via installous updaten.

Ik weet niet precies hoe maar het kan wel
Berichten: 6 jaren 7 maanden geleden door Svenonline #18153
Svenonline's Avatar
Kun je de apps die je via installous hebt geïnstalleerd updaten?
Berichten: 6 jaren 8 maanden geleden door J.Zonneveld #10901
J.Zonneveld's Avatar
@Angelfromhell84
Ik denk dat de site waar je de app dan van download de verbinding stopt.

@Gijs46
Bij mij werkt deze versie, die in deze tutorial geïnstalleerd wordt, wel :)
Berichten: 6 jaren 8 maanden geleden door gijs46 #10898
gijs46's Avatar
Ik heb ook een andere versie van installous, ik denk omdat appulous niet meer werkt.
Berichten: 6 jaren 9 maanden geleden door Angelfromhell84 #9069
Angelfromhell84's Avatar
Ik wist dit al, maar had hier toch nog even een vraagje over ...
Ik heb alles geinstalleerd, en staan dus ook op mijn springboard ( Cydia + Installous ) . Nu is het probleem : Als ik iets aan het downloaden ben, maakt niet uit wat. Dan heb ik het wel over de grotere bestanden zoals tomtom ofzo . Hij begint te downloaden, maar na een aantal % stopt de download gewoon en verwijderd hij de app uit mijn downloads . Ik dacht in het begin : Deze is klaar met downloaden, maar toch niet hoor . En hij staat ook niet bij install. Want heb het programma zo ingesteld als hij gedaan heeft met downloaden, dat hij de app ineens installeert . Dus als iemand mij zou kunnen helpen ?

iPhone : iPhone 3GS 16GB. En ik gebruik een WIFI connectie, zit er niet zo ver van af.
Berichten: 6 jaren 10 maanden geleden door ridderrichard #7823
ridderrichard's Avatar
ik heb ook een dvd met apps kan ik deze ook via een andere manier op mijn ipod krijgen via itunes lukt wel maar krijg daarna een melding kan niet installeren jammer dat ik alleen de gratis apps kan downloaden jailbreaken is wel gelukt cydia staat erop maar toch lukt het niet iemand hulp voor mij

Retro systemen

Leden : 105178
Artikelen : 1772
Artikelen bekeken hits : 5263080