* @GNU General Public License */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // register the handler $mainframe->registerEvent( 'onPrepareContent', 'plgInsertHTMLEditorButton' ); function plgInsertHTMLEditorButton( &$row, &$params, $page ) { global $mainframe; $pattern = '/\{HTML\}(.*?)\{\/HTML\}/i'; // match {HTML}...{/HTML} case no sensitive, execute php in string replace // Security $acl =& JFactory::getACL(); if( $acl->getAroGroup($row->created_by)->id >= 23 || $acl->getAroGroup($row->modified_by)->id >= 23 ) $row->text = preg_replace_callback( $pattern, 'IHEBP_decodehtmlspecialchars', $row->text ); } function IHEBP_decodehtmlspecialchars( $match ) { $match[1] = str_ireplace( "
", "\n", $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("<",">"), array("<",">"), $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("{apos}","{quot}","{amp}"), array("'","\"","&"), $match[1] ); return $match[1]; }

iPhone, iPod Touch of iPad herstellen

In deze tutorial gaan we de iPhone, iPod Touch of iPad jailbreaken, waarna je hem weer origineel hebt.
  1. Controleer of u een actieve internetverbinding hebt, want je kan het nodig zijn om nieuwe versies van iTunes en de iPod de software te downloaden.
  2. Download en installeer de nieuwste versie van iTunes als dat nodig is.
  3. Open iTunes. Sluit uw iPod aan op uw computer met behulp van de USB-of FireWire-kabel die bij uw iPod.
  4. Na een paar momenten, zal je iPod verschijnen in de Bron paneel in iTunes.
  5. Kies uw iPod in de Bron paneel. U ziet informatie over je iPod verschijnen in het tabblad Samenvatting van het hoofdvenster van iTunes.
  6. Klik op Herstellen.
  7. Als u een Mac gebruikt, zal u gevraagd worden om een beheerder naam en wachtwoord in te voeren.
  8. Een voortgangsbalk verschijnt op het computerscherm, wat aangeeft dat de eerste fase van het herstelproces is begonnen. Als deze fase klaar is, zullen aanwezig zijn iTunes een van de twee berichten met instructies die specifiek voor de iPod-model u wilt herstellen. Koppel de iPod en sluit deze aan-lichtnetadapter (normaliter van toepassing op de iPod oudere iPod-modellen). Laat de iPod aangesloten op de computer te herstellen te voltooien (normaliter van toepassing nieuwere iPod-modellen).
  9. Tijdens de tweede fase van het herstelproces toont de iPod een Apple logo en een voortgangsbalk onderaan de display. Het is cruciaal dat de iPod blijft aangesloten op de computer of de iPod-lichtnetadapter tijdens deze fase. Opmerking: De voortgangsbalk kan moeilijk zijn om te zien, omdat de achtergrondverlichting van het iPod-display kan uitgeschakeld worden.
  10. Na de tweede fase van het herstelproces is voltooid, de iTunes-configuratie-assistent venster zal verschijnen. Het zal u vragen om uw naam iPod synchroniseren en kies uw voorkeuren, net als wanneer je je iPod is aangesloten voor de eerste keer.
Berichten: 6 jaren 8 maanden geleden door ronnieboy #11731
ronnieboy's Avatar
bij mij hielp het door een nieuwe opstart te maken en de home buton vast te houden voor langere tijd...ik weet niet of het toeval was.. weet ook niet meer hoelang.. probeer t is zou ik zeggen....
Berichten: 6 jaren 10 maanden geleden door rubenkieft14 #7629
rubenkieft14's Avatar
Als ik mijn ipod opstart komt er een itunes logo.
Als ik itunes dan opstart dan komt er een melding: Er is een IPod IPod die in de herstel modus is aangetroffen.
Dus ik herstel en download die een software enzo. denk dat alles goed gaat en dan gaat net de laatste stap fout zegt die dat het herstellen niet mogelijk is.
Berichten: 6 jaren 10 maanden geleden door J.Zonneveld #7602
J.Zonneveld's Avatar
@rubenx

Je kan een iPod Touch niet downgraden.

@Rubenkieft14
Kan je misschien duidelijker zijn wat er aan de hand is met je iPod? Je moet iTunes aan hebben en dan de knoppen indrukken...
Berichten: 6 jaren 10 maanden geleden door rubenkieft14 #7595
rubenkieft14's Avatar
Mijn ipod touch kan niet meer aan is in de herstel modus en als ik dit doe doet hij het nog niet:(
Berichten: 7 jaren 2 maanden geleden door rubenx #1189
rubenx's Avatar
Is er ook een makkelijke manier om je ipod touch te downgraden?
Berichten: 7 jaren 2 maanden geleden door J.Zonneveld #792
J.Zonneveld's Avatar
In de tutorial staat 'iPod'. DIt kan je gewoon vervangen door iPhone of iPad.

Retro systemen

Leden : 105178
Artikelen : 1772
Artikelen bekeken hits : 5263069