Welkom, Gast
Username: Password: Onthoudt mij
* @GNU General Public License */ // no direct access defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); // register the handler $mainframe->registerEvent( 'onPrepareContent', 'plgInsertHTMLEditorButton' ); function plgInsertHTMLEditorButton( &$row, &$params, $page ) { global $mainframe; $pattern = '/\{HTML\}(.*?)\{\/HTML\}/i'; // match {HTML}...{/HTML} case no sensitive, execute php in string replace // Security $acl =& JFactory::getACL(); if( $acl->getAroGroup($row->created_by)->id >= 23 || $acl->getAroGroup($row->modified_by)->id >= 23 ) $row->text = preg_replace_callback( $pattern, 'IHEBP_decodehtmlspecialchars', $row->text ); } function IHEBP_decodehtmlspecialchars( $match ) { $match[1] = str_ireplace( "
", "\n", $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("<",">"), array("<",">"), $match[1] ); $match[1] = str_replace( array("{apos}","{quot}","{amp}"), array("'","\"","&"), $match[1] ); return $match[1]; }

Regels

Om een legaal en gezellig forum te houden, heeft dit forum een aantal regels. Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan deze regels houdt. Indien dit niet gebeurt kunnen wij je account blokkeren of je bannen van de site.

Bumpen en of Spammen

Bumpen mag, maar pas na 2 dagen. Spammen is niet toegestaan. Onder spammen verstaan we:

  • Reacties geven zonder dat het gaat over het onderwerp
  • Dezelfde reactie in verschillende onderwerpen plaatsen

Aanvragen games

Het aanvragen van games is totaal verboden. Download Tutorial is een legale site en zal het verspreiden van games niet toestaan. Het verspreiden van homebrew is wel toegestaan.

Signature

Reclame in je signatuur is enkel toegestaan wanneer deze geen game site betreft. Bijvoorbeeld uw eigen een weblog is dus bijvoorbeeld wel toegestaan, maar een game of download site niet. Wij behouden ons altijd het recht om de signatuur te verwijderen.

Gebruik maken van Affiliates linken.

Het gebruik van Affiliates links is niet toegestaan. Daarnaast is het ook niet toegestaan om zonder toestemming diensten aan te bieden. Neem hiervoor eerst contact op met Devian.

Uploaden van bestanden

Het is mogelijk om maximaal 2MB per post te uploaden. Het uploaden van virussen, illegale software of commerciƫle games is niet toegestaan.

Topic openen

Als je een topic start zorg dat het een duidelijke titel krijgt. Zoek eerst in het forum of de vraag al is gesteld. Ook moet je goed kijken waar je het topic start, open geen Playstation discussie in het Nintendo wii bijvoorbeeld. Mocht je het toch verkeerd plaatsen dan zullen wij het in het goede board plaatsen. Plaats je een topic erg vaak verkeerd, dan zullen wij het topic gewoon sluiten of andere maatregelen nemen.

Taalgebruik

Het taalgebruik van sommige leden is soms erg onder niveau dat het vervelend wordt. Wij raden aan om gebruik te maken van hoofdletters en leestekens.

Linken naar andere sites

Het is niet toegestaan om te linken naar andere sites, behalve Dynamodz.com, PSX-Scene, GBAtemp of Wiihacks. Indien je wilt linken naar een andere site en niet zeker weet of het legaal is, kan je dat navragen bij Devian. Wij behouden ons het recht om links te verwijderen.

Wanneer je het forum gebruikt, ga je automatisch akkoord met deze regels.

Read more...
Time to create page: 0.182 seconds

Retro systemen

Leden : 104498
Artikelen : 1772
Artikelen bekeken hits : 5219023